Praktijk

Onze zorg is direct toegankelijk voor iedereen. Een verwijzingsbrief van de huisarts of medisch specialist is niet nodig. Fysiotherapie Kirsten Verdel werkt samen met alle zorgverzekeraars. Bel, mail of app ons om een afspraak in te plannen. We behandelen zowel in de praktijk als aan huis. In overleg met u wordt een geschikt moment gekozen.

Fysiotherapie Kirsten Verdel staat voor 1 op 1 behandeling en begeleiding.
U krijgt bij Fysiotherapie Kirsten Verdel 30 minuten volledige aandacht van een fysiotherapeut die u behandelt en ondersteunt bij de eventuele oefeningen ter bevordering en herstel van uw blessure. Hier wordt u niet alleen aan het revalideren gezet maar samen met uw fysiotherapeut blijkt effectiever dan alleen!

In onze praktijk is er passie voor het behandelen van acute of chronische blessures van spieren, pezen, gewrichten en gewrichtsbanden, die zijn ontstaan tijdens of door het sporten. Omdat Fysiotherapie Kirsten Verdel op Sportpark Polanen is gevestigd hebben wij vanzelfsprekend veel ervaring met blessures die veel voorkomen in het voetbal. Wij zien veel voetballers met sportblessures, zoals knie-, enkel- en schouderblessures. Speciaal voor deze doelgroep is de cursus “Fysieke Trainer Voetbal’’ door Toine van Goolberg gevolgd.

Daarnaast hebben wij interesse in andere klachten die een beperking vormen voor mensen. Door het regelmatig volgen van verschillende cursussen zijn wij allround fysiotherapeuten met extra kennis op een aantal specialismen.

  • Sportmassage
  • Echografie
  • Medical taping
  • Dry Needling
  • Kinderfysiotherapie

Daarnaast hebben wij elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 een laagdrempelig inloopspreekuur voor alle leden van Sportclub Monster. Ben je aan het trainen en voel je iets? Kom dan even langs en we helpen je direct. Het kan zijn met een tape, een korte behandeling of we maken op korte termijn een afspraak voor een vervolg.